About me

Webdesigner

Lars Verstappen

Ik ben Lars Verstappen, ben 24 jaar en woon in Lemmer (Nederland) daar woon ik samen met mijn vriendin Naomi van Spijker. 

Vanuit dat ik 14 jaar terug ben begonnen met race auto's te ontwerpen in een simulatie spel, naar wat ontwerpen maken voor team kleding in de racerij wat ik aantal jaar heb mogen doen maar mee ben gestopt omdat ik het te druk kreeg met school. Vervolgens heb ik een paar jaar niks met het ontwerpen gedaan.

Tot dat ik voor Van Spijker Motorsport kwam te werken waar ik het website onderhoud doe en waar ik de werkplaats voor zien heb van banners en een nieuw site logo heb ontworpen. Daar run ik met mijn schoonfamilie de werkplaats door middel van onderhoud aan Stockcars, en het verkopen van stockcar onderdelen onder andere op de race banen waar we nu nog steeds druk onze kost mee winnen. Wij hebben afgelopen jaar een eigen race team op de baan gezet met 5 auto's waar mijn schoon vader en ik deel uit maakten, hebben wij een jaar lang bijna alles gewonnen wat er te winnen viel. Daar zijn wij nu mee gestopt en zijn ze in Spanje gaan wonen. Omdat ik het nu rustiger heb door de week omdat ik geen team meer hoef te runnen,  Is mij gevraagd om een website te maken voor mijn schoonfamilie's nieuwe bedrijf Spiveron Automoviles. Dit is een auto bedrijf dat handelt in jonge occasions en daar voor een modern ogende site heb gemaakt met alle functies is voor die ieder auto bedrijf zou willen voor meer info over de site zie mijn portfolio. 

Verder wil ik mij in de toekomst meer gaan richten op website's bouwen omdat ik hier zeer veel mee bezig ben en iedere dag weer nieuwe dingen leer. Mocht u nu ook opzoek zijn naar een website, webshop of iets anders neem vrijblijvend contact met mij op of vraag een offerte aan!

Groet,

Lars Verstappen

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN!